Jocurile Foamei si ..Leapsa.

26 martie 2012
  Ei bine da! Am vazut in sfarsit filmul Jocurile Foamei.Eram atat de entuziasmata si nerabdatoare sa il vad incat am ajuns sa ii inebunesc pe prieteni cu el.Cand am reusit in sfarsit sa conving 3 prietene sa mearga cu mine eram super super fericita.Filmul nu a fost cine stie ce minunatie.A fost frumos,nu spun nu, bine poate mai mult decat frumos.Prietenele mele au spus ca a fost grozav dar ele nu au citit cartea si nu fac comparatiile pe care le fac eu.Probabil ca daca nu as fi citit cartiile as fi zis de film ca este extraordinar dar avand deja intiparita in minte carte este cam greu sa fiu asa de convinsa.Cartea a fost mult mai emotionanta si mai captivanta decat filmul iar zicala "Cartea bate filmul" este foarte adevarata.In mare mi-a placut mult filmul dar nu asa de mult precum cartea.Desi cel mai rau m-a enervat faptul ca melodia lui Arshad-Girl on fire nu a aparut deloc.Am asteptat tot filmul iar apoi m-am gandit ca era poate la sfarsit dar nu si nu! Doar Peeta foloseste vro 2-3 versuri din melodie si atat.
  Deci concluzia este ca filmul a fost foarte dragut dar cartea e mai buna!

Acum...Am primit o leapsa foarte foarte draguta de la Alexandra, caruia vreau sa ii multumesc!Merita sa ii vizitati blogul.Este foarte frumos! Eu il urmaresc cu drag:).Este prima mea leapsa.Prima pe care o primesc si nu o fur*hihihi*.Asa ca sunt incantata!Sa vedem:
 1.Ce carte ai recomanda unui dezamagit in dragoste si de ce?
Cu siguranta La rascruce de vanturi de Emily Bronte.Why? Pentru ca este o carte foarte frumoasa care merita citita de cei care au iubit, iubesc sau vor iubii.
2.Ce carte ai recomanda iubitului si de ce?
Pai..cam dificil!Pe ultimul l-am facut sa citeasca P.S:Te iubesc de Cecelia Ahren!Deci probabil asta!:))
3.Ce carte ai recomanda celui mia bun prieten si de ce?
Prietenul nevazut de Cecelia Ahren.Pentru ca arata ce inseamna adevarata preietenie si cat de departe poate merge ea.
4.Ce carte ai recomanda unui copil de 10 ani si de ce ?
Heidi,fetita muntiilor de Johanna Spyry pentru ca eu am citit-o la varsta de 10 ani si m-a atras mult.Este o carte foarte frumoasa.
5.Ce carte ai recomanda unui mare aventurier/calator si de ce ?
Insula misterioasa de Jules Verne.
6.Ce carte ai recomanda unui dusman cunoscut si de ce?
Ucigasul ABC de Agatha Christie.Doar asa sa o citeasca si sa vada ca te poti insela in privinta unei persoane.
7.Ce carte ai recomanda unei persoane care nu iubeste lectura si de ce?
Cu siguranta seria Jocurile Foamei de Suzanne Colins.Pentru ca te atrage prin tot.Te face sa traiesti aventurile di ncarte alaturi de personaj si iti aduce o lume noua alaturi de o perspectiva noua.
8.Ce ai recomanda unuia "cu nasul pe sus" si de ce?
Jurnalul unei printese de Meg Cabot.
9.Ce carte ai recomanda celui care se afla primul in lista cu bloguri si de ce ?
Echipei Aripi de Hartie recomand E cineva acolo? de Marian Keyes.Este o carte frumoasa si emotionanta si merita citita.:)
Dau mai departe leapsa :
*Cine nu o are si o vrea.:)

3 păreri:

Only Books spunea...

Toata lumea e innebunita dupa Jocurile Foamei!:)) Nu am citit nici cartile, nici filmul nu l-am vazut si nici nu intentionez sa o fac:).
O zi superba!:*

Dee.

dark_eyes spunea...

Ei, ma bucur ca am putut fi de folos. De acum esti prima careia ii pasez leapsa. Si eu am vazut filmul, acum incerc sa fac rost de poser... si e cam greu :)

Nina spunea...

Ale (mai sus comentatoarea dark_eyes) voia sa scrie poster, nu poser...mersi penru recomandare, am sa vad daca pot face rost de carte :) Si eu cred la fel despre film si nici melodia mea preferate Safe and Sound de la Taylor Swift nu a aparut...coloana sonora cam slaba :(

Trimiteți un comentariu