Reuniunea de L.J.Smith si ...noi surprize cu Bravo.

23 februarie 2012
  M-am gandit sa fac un post 2 in 1 pentru ca stau cam prost cu timpul.In cursul saptamani primim teme peste teme iar in weekend tre` sa le facem pe cele pentru saptamana care urmeaza si uite asa se duce de rapa asa-zisul "free-time".
  Am sarit peste volumul 2 si 3 din Jurnalele vampirilor pentru ca nu m-au captivat in mod special.Nu ma intelege-ti gresit, au fost dragute dar nu asa cum a fost primul volum sau ultimul.Reuniunea mi-a placut foarte mult.A avut cam tot ce puteam cere.Insa partea mea preferata din carte a fost sfarsitul.Fara el poate ca cartea nu mi-ar fi placut asa mult.Mai exact ultimele pagini le ador pur si simplu,sunt minunate si pline de speranta si dragoste si pritenie ...deci foarte foarte frumoase.
 Acest volum este din perspectiva lui Bonnie.Elena a murit,sacrificandu-se.Katerine a ars complet.Stefan,Meredith,Bonnie si Matt sunt terminati la fel si rudele Elenei.Insa o noua prezenta malefica este in  Fell's Church.Iar cei 4 apeleaza la spiritul Elenei. Cu putin ajutor acestia reusesc sa afle cine este prezenta si ce vrea.Sa nu il uitam pe DAMOON *cum l-am putea uitaa??!!*,care are si el o contributie in toata povestea asta.
 Deci cred ca volumul asta a facut seria mult mai frumoasa.:)
Citate dragutee;x:

  • Si asa se terima totul.Ingenunchiezi langa cavalerul tau si apoi iti infrunti dusmanul.
  • Si asa incepe sfarsitul.Doar asa,atat de simplu,cu un sigur cuvant.

 Se pare ca Bravo este pus pe surprize si pe oferte speciale.Si Leda este dispusa sa ajute.De data asta la foc cald se afla Cercul Secret de L.J.Smith.Acum o sa va las cate ceva despre acesta veste.


Începand din 28 februarie 2012 puteţi achiziţiona volumele 1, 2 şi 3 din acestă serie împreună cu revista BRAVO
Preţ excepţional: 10,99 lei!
O fascinantă poveste despre iubire, mistere întunecate şi puteri supranaturale

Începând din 28 februarie puteţi achiziţiona RITUALUL – cartea întâi din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith împreună cu revista BRAVO.


Iar din 13 martie, CAPTIVA – cartea a doua din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith împreună cu revista BRAVO.


În data de 27 martie apare PUTEREA – cartea a treia din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith împreună cu revista BRAVO.

2 păreri:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Frumoasa recenzia :) Eu sunt la volumul 3 deocamdata.

Tin un concurs pe blog si ma gandeam ca ai vrea sa participi: http://rose-books.blogspot.com/2012/02/concurs-libirs.html

Unknown spunea...

Mersi pentru invitatie.M-am inscris.:)

Trimiteți un comentariu