Valentine`s Day

14 februarie 2012
  Daca tot e Valentine`s Day m-am gandit sa fac un post pe masura.In primul rand vreau sa va urez... *sau marog, avand in vedere ora la care m-am gandit si eu sa postez...sa sper ca ati avut* un Valentine`s Day frumos alaturi de cel/cea drag.:)Desi mie nu mi s-a parut nimic deosebit la ziua asta*desigur, eu ma astept mereu sa vad inimioare si ursuleti peste tot si numai tanari indragostiti sau stiu si eu, inimioare ce plutesc prin aer* dar probabil ca si vremea a fost de vina.Insa unii poate vor face mai mult de Dragobete.Multi spun ca Dragobete e defapt al nostru si ca nu ar trebui sa ne gandim mai mult la Valentine`s Day care a venit de la americani..bla,bla,bla:).Dar romanu profita de orice ocazie ca sa mai primeasca cate un cadou sau sa aiba motiv de petrecut.Desigur frumos ar fi ca cei care se iubesc sa isi spuna asta sau sa isi dea cadouri in fiecare zi si nu neaparat cu un motiv, nu:)?
 Am vazut totusi cateva cupluri dragute.Si pot sa zic ca si cateva inimioare am vazut*nu cum ma asteptam eu,dar totusi eu mereu ma astept la cine stie ce si dupa imi dau seama ca sper la prea mult*.Dar este totusi Valentine`s Day si sunt sigura ca sunt cativa care au avut o zi buna*este si cazul meu*. Acum sa revenim la ale noastre. Postul asta este mai special.
  Pentru perioada asta*a inimioarelor,a indragostitilor,a ursuletilor aceia imensi si pufosi,a prajiturilor, a turtei dulce in forma de inimioara si a declaratilor de dragoste* am sa va spun cateva cartii care merg la fix cu totul.


  • P.S: Te iubesc 

                       de Cecelia Ahren 
   
Indragostiti din copilarie, isi sorbeau cuvintele unul altuia, iar certurile lor se sfarseau in hohote de ras. Cand Gerry moare, Holly este distrusa: iubitul, cel mai bun prieten, sprijinul ei, nu mai este. Dar Gerry a promis ca isi va veghea mereu dragostea. Si se tine de cuvant: el ii lasa lui Holly un pachet cu scrisori care, deschise pe rand, in fiecare luna, vreme de un an, o vor calauzi cu delicatete sa ia viata de la capat. Pe masura ce deschide fiecare scrisoare, Holly intelege ca viata merge mai departe. Cu ajutorul prietenilor, al zgomotoasei si iubitoarei sale familii, ea invata sa rada, sa planga, sa cante, sa danseze " sa fie mai curajoasa ca niciodata. Vegheata de ingerul sau pazitor. 



  • Suflete pereche  
                                          de Cecelia Ahren


Rosie si Alex - cei mai buni prieteni sau suflete pereche? Din copilarie, Rosie si Alex au fost mereu impreuna, la bine si la rau. Dar deodata , deodata sunt nevoiti sa se desparta, atunci cand Alex si familia lui se muta in America. Rosie se simte pierduta fara el. Apoi, tocmai cand e pe cale sa plece la Boston, pentru a fi alaturi de Alex, primeste niste vesti care ii schimba viata si care o vor tine acasa, in Irlanda. Legatura magica dintre ei ramane, dar oare poate supravietui prietenia lor, anilor si kilometrilor distanta - ca si unor noi relatii? Si mereu, in sinea ei, Rosie se intreba daca nu le este menit sa fie mai mult decat doar buni prieteni. Interpretarile gresite, intamplarile neprevazute sau, pur si simplu, ghinionul i-au tinut departe, pana acum. Vor risca ei oare totul - inclusiv prietenia - pentru adevarata dragoste? Ce rasturnari de situatii si ce surprize le rezerva soarta de data asta ...?



  • La rascruce de vanturi
                                          de Emily Bronte


Considerată una dintre cele mai frumoase cărţi ale literaturii din toate timpurile, La răscruce de vânturi este o poveste pasionantă de dragoste şi răzbunare, scrisă într-un stil remarcabil, plin de forţă, care a consacrat-o pe autoare ca unul dintre cei mai mari scriitori englezi.Acestei cartii o sa ii fac o recenzie cat de curand asa ca mai multe o sa aflati atunci.Dar vi-o recomand.



  • Fior
                         de Maggie Stiefvater  


De mulţi ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni - lupul ei - a reprezentat mereu o prezenţă fără de care nu mai putea să-şi închipuie viaţa. între timp, Sam trăia două vieţi: iarna, în pădurea îngheţată, protejat de haită şi mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puţine şi preţioase luni petrecute ca om... până când frigul îl făcea să se transforme la loc. Acum, Grace face cunoştinţă cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să îşi păstreze forma umană sau să rişte să o piardă pe Grace, dar să se piardă şi pe sine... pentru totdeauna. 


Si cu siguranta lista ar continua dar ca sa nu ma intind cam atat.

Acum inca cateva melodii dragute si va las.

Parachute- Kiss me slowly





Richard Marx- Right here waiting for you


Christina Perri - A thousand years  




Kelley Clarkson - Because of you



Bryan Adams-Everthing I do I do it for you

2 păreri:

J.J. spunea...

Pana la urma nu conteaza atat de mult Valentine`s Day, cat conteaza modul si cat de des cuplurile isi arata reciproc dragoste si respect.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Imi plac mult melodiile :) Tin minte cum ascultam fara oprire 'because of you' :X

Trimiteți un comentariu