Multumesc pentru amintiri de Cecelia Ahren

05 februarie 2012
  Cartea merge la fix intr-o dupa-amiaza friguroasa de Sambata, cu o cana de ciocolata calda si o liniste deplina. Cam asa m-am desfatat eu cu opera Ceceliei.Cartea este o lectura placuta si tot odata amuzanta.Desi descrierea si inceputul nu m-au incantat in mare masura, in final cartea m-a impresionat. 
   Joyce Conway sufera un accident nefericit si are nevoie de o transfuzie de sânge. Când iese din spital, se muta la tatal ei pentru a depasi o casnicie ratata care o afectase profund dar e coplesita de un puternic déja-vu, sentiment pe care nu si-l poate explica.
Îsi aminteste lucruri pe care nu le-a trait, stie stradute pietruite din Paris pe unde nu calcase vreodata, are cunostinte nebanuite despre arta si arhitectura. Iar noaptea viseaza o fetita blonda într-o rochita de balet, facând piruete.
Justin Hitchcock este divortat, singur si nelinistit. Ajunge la Dublin pentru a tine prelegeri despre arta si cunoaste o doctorita atragatoare, care îl convinge sa doneze sânge. Este primul lucru care îi iese drept din inima dupa multa vreme.
Când Justin primeste un cosulet cu briose si un biletel pe care scrie doar Multumesc e sigur ca cineva îi joaca o festa. Dar apoi începe sa primeasca si alte mesaje. Intrigat, Justin e hotarât sa afle cine le trimite. Ceea ce va descoperi îi va schimba viata pentru totdeauna.
 Cartea merita cu adevarat citita.:)

Eve

1 păreri:

Zile și file spunea...

Am si eu cartea de ceva timp in biblioteca. Si dupa recenzia ta, trebuie s-o citesc rapid! :*

Trimiteți un comentariu