Book lovers challange #2

09 august 2012
 Hi, guys. I'm here with the second theme of Book lovers Challange. Okey, lăsăm la o parte engleza. Nu, blog nu este părăsit, doar că mama lui nu mai are asa mult timp de el. Scuzee. Cred că am sa fac 2 postări într-o zi ca să pot sa recuperez.Deci trebuie să vă povestesc despre prima recenzie făcută vreodată. Well, prima recenzie a fost făcută pe Eve's Blog.
 Dacă îmi aduc bine aminte a fost la Suflete Pereche de Cecelia Ahren. Sincer, v-aş da link-ul sau ceva, dar e atât de praf recenzia încât nu vreau să mă fac de râs.
 Mda, a fost dificil să o fac.Adică eram la început de drum, şi nu aveam nici o farama de idee ce sa fac ca sa nu fie atât de banală preum un rezumat normal. Aveam atâtea emoţii pentru că nu ştiam dacă va plăcea la "public". Eram cât se poate de nervoasă în privinţa asta.Desigur citisem înaine recenzii drăguţe, dar mie nu îmi ieşeau deloc aşa. M-am cam ofticat eu (hehe). Apoi m-am apucat pur şi simplu să scriu. Şi ghiciţi ce mi-a ieşit ! Rezumatul cărţii. Sau mărog, o încercare eronată de rezumat, că nici ala n-a ieşit.
 Sincer, sunt de părere că de atunci, am evoluat complet, acum că o fi părerea mea sau că este adevărul nu ştiu.

3 păreri:

Anonim spunea...

vom fi mereu aici!

Only Books spunea...

:) dragut articol.

Dee.

Patricia spunea...

Frumoasa postare Eve :*

Trimiteți un comentariu