Uoof, I'm back !

25 august 2012
  Salutare micuţii mei citiori. Ştiu, ştiu, este foarte urât din partea mea că nu mai m-am ocupat de blog cum o făceam înainte. Daaar, şi chiar există un dar... promit ca nu îl mai las baltă pe o perioadă aşa îndelungată.
   M-am gândit mult ce sa fac cu provocările.Ţinând cont că majoritatea deja le-au terminat, unii de ceva vreme, mi se pare ciudat să mă vedeţi pe mine acum la postarea cu numărul 3 şi respectiv numărul 8 sau 9. Aşa că, cu o foarte mare părere de rău, cred că am să renunţ la provocării. Îmi pare aşa rău. Chiar vroiam să le fac dar ... Oricum. Acum ca să recuperez pe cât posibil, am să fac o postare ghiveci. :)) Yukk. Urăsc ghiveciul de legume şi cu siguranţă şi pe cel de postări dar e ca şi cum mama m-ar obliga să pap ghiveci de legume - deşi nu îmi place sunt nevoită.
 First, să vă spun ce am mai citit în ultima vreme.

  • Şovăire 
  • Uneori sub clar de lună
  • Diavolul se îmbracă de la Prada.
La toate cele de mai sus o să vină o recenzie cât de curând.

 Apoi, Noutăţi cu Bravo.


FETELE GALLAGHER de Ally Carter
Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor
New York Times Bestseller
NU RATAŢI ACEASTĂ SERIE SUPER ANTRENANTĂ! – disponibilă din luna august numai cu revista Bravo Girl.
DACĂ ŢI-AŞ SPUNE CĂ TE IUBESC, AR TREBUI SĂ TE OMOR, volumul din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER ─ din 21 august împreună cu revista Bravo Girl
FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU COLEGIUL GALLAGHER… UN SOI DE HOGWARTS PENTRU SUPERSPIOANE!
Cammie Morgan are cincisprezece ani şi este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică ─ evident, tipică dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică. Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru superspioane, unde se învaţă 14 limbi străine, Decriptare, Cultură şi Asimilare şi Operaţiuni sub Acoperire (Op-Acop, cu fabulosul Joe Solomon).
Necazurile lui Cammie încep când îl cunoaşte pe Josh, un băiat din partea locului care habar nu are ce e ea de fapt. Iar pentru a-şi păstra secretele şi pentru a părea o fată obişnuită, Cammie trebuie să mintă, ceea ce duce la situaţii amuzante; căci, deşi ea poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond, adevărul e că nu ştie cum să se descurce într-o relaţie cu cineva care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea.
Inteligent scrisă, plină de umor şi antrenantă, povestea e la fel de interesantă ca orice misiune Op-Acop (gândiţi-vă la o combinaţie Mission: Impossible şi Harry Pottercu o eroină în rolul principal – sau, poate, Îngerii lui Charlie în variantă adolescentină!).
ALLY CARTER, pe adevăratul ei nume Sarah Leigh Fogleman, s-a născut în 1974 în Oklahoma.
A urmat cursurile Universităţii de Stat din Oklahoma şi ale Universităţii Cornell.
Prima ei carte a fost un roman chick lit, Cheating at Solitaire (2005), a cărui continuare, Learning to Play Gin, a apărut în 2006. Tot în 2006 a fost publicat şi primul ei roman pentru adolescenţi,Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, cel dintâi volum din seria Fetele Gallagher, ce are ca subiect aventurile dintr-o şcoală de spioane, Colegiul Gallagher.
O altă serie pentru adolescenţi, din care au apărut deja trei volume, se numeşte Heist Society şi are în centrul ei o afacere de familie specializată în… furturi.
Cărţile lui Ally Carter au fost publicate în peste douăzeci de ţări, apărând pe listele debestselleruri ale New York Times, USA TodayWall Street Journal, precum şi Barnes and Noble, IndieBound şi Bookscan.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi site-ul www.allycarter.com.
Şi pe final nişte poze tare drăguţe.
Acum... nu cred că voi mai posta astăzi, pentru că plec pe la 3 şi mă întorc la 12 seara deci ... Hmmm :-? Este cumva din întamplare cineva care merge la Street Heroes ? 
  

5 păreri:

Patty spunea...

Bine ai reveniiit! >:d<

Adry ♥ spunea...

Heeey Evelyn! Ştiu că azi e ziua ta şi vreau să-ţi urez La mulţi ani! Ai de la mine un cadou :*:*

Hope you like it!
http://noi2siunblog.blogspot.ro/2012/09/its-her-b-day.html

Pupici

Only Books spunea...

Eii, de ce sa renunti la BLC?:( Nici noi nu suntem decat pe la a 9'a provocare, dar continuam sa le facem.
"Diavolul se îmbracă de la Prada" 8->. De-abia astept recenzia!

Dee.

RIOT books spunea...

ai o leapsa de la mine :D http://riot-books.blogspot.ro/2012/09/leapsa-vacantei.html

dark_eyes spunea...

Hey, daca ai timp, ai o leapsa de la mine :)
http://alexandraslibrary.blogspot.ro/2012/09/leapsa.html

Trimiteți un comentariu