Oficial vacanţăă !!

23 iunie 2012
   Oh daa, baby!. Şcoala s-a terminat şi să sperăm că nu o să mai auzim de ea până la sfârşitul lui august, dacă nu chiar până în septembrie. Afară este cod portocaliu de caniculă, şcoala s-a terminat, este începutul vacanţei şi oficial începutul distracţilor. Ce poate fi mai frumos decât începutul adevărat al verii când pare că ai toată lumea la picioare ?! Ştiu sigur că am spus că imediat cum o sa vină vacanţa, o să stau toata ziua afară dar serios acum.
  Întrebare: Cine e nebun să iasă la 2 afară pe o căldură aproape ucigătoare ?
  Răspuns: Euu! Mda. Ce să şi faci ?!Ieri chiar am stat toata ziua afară. Pe o frumoasă temperatură de 39 grade celsius, la o frumoasă ora 2, eu împreună cu alte 3 fete aveam grijă de un căţel ( a se citi : o corcitură reuşită între un lup şi un maidanez), încercând să găsim un loc cu umbră.
  Ce îmi place cel mai mult când vine vacanţa este că pot sta afară până seara fară să mă gândesc că trebuie să ma duc la culcare devreme şi să ma trezesc şi mai devreme. Pot sta afară până se întunecă, bântuind pe străzi sau stând în parcuri şi dându-mă în leagăn. Frumos, nu ?
   Mda, lăsând nemenţionată partea cu ţânţarii care mă enervează la culme. Adică pe bune. Nu au altceva mai bun de făcut în plină vară ??!! Din cauza lor, ora 2 noaptea mă găseşte deobicei, cu ochii în patru, căutând ţânţari sau cu perna peste cap încercând din răsputeri să ignor bzzzz-itul lor enervant. Că îmi vine să mă dau cu capul de pereţi când îi aud.
  Momentan am starea aia generală de extaz, când pur şi simplu, am impresia că vara aceasta o să fie una dintre cele mai bune verii dintre toate.  Nu ştiu dacă starea e de durata dar who cares ? Dacă e de moment macar să ma bucur de ea.
  Uff. Câta postarea! Ideea discursului de mai sus este că în sfârşit ne putem bucura de vară şi că îmi doresc să fac vara aceasta să fie una dintre cele mai frumoase.
   Concluzie ?! VARA ASTA O SĂ FIE CEA MAI TARE EVER!
 Voi ce planuri aveţi pentru această vacanţă ? Credeţi că va fi una dintre veriile memorabile ? De ce ?
 Ei bine. cam atât pentru moment. O să revin mai încolo cu o alta postare. Dacă vreţi să iesiţi afară pe căldura asta, atunci... BAFTĂ..nu, nu Charlie. Baftă copilaşi!
   P.S: După cum se poate observa, am început să folosesc maimuţelele acelea super simpatice. Le-am mai văzut pe unele blog-uri şi nu vreau să credeţi că fur ideile altora. Doar că maimuţelele le foloseam încă de pe vremea când frecventam Desenatori şi doar mi-am adus aminte de ele.Dacă deranjează pe cineva care le foloseşte de asemenea, mă scuzaţi.
 Ca pentru final vă las o melodie, pe care este absolut imposibil să nu o fi auzit. Este peste-tot. Şi nu exagerez delooooc. Absolut peste tot.
Ne auzim mai târziu. Amintiţi-vă! 
 Este varăăăă şi totul trebuie tratat ca atare.

2 păreri:

dark_eyes spunea...

Ador maimutelele :) Sunt foarte tari! Vacanta placuta!

Patricia spunea...

Vacanţă plăcută Eve!

Trimiteți un comentariu