Nou în bibliotecă x3

18 aprilie 2012
  Uite, că fac eu ce fac şi tot reuşesc să mai adun câteva cărţi -unele întâmplător, altele premeditat.Să vedem ce avem noi aici.

  •  Cu Bravo mi-am luat Clubul V de Kate Brian, pe care am terminat-o deja, însă nu sunt sigură dacă să îi fac o recenzie sau nu! Rămâne de văzut.
  • Cum am spus într-un post anterior, îmi era dor sa citesc ceva de la Agatha Christie, aşa că mi-am luat Misterul Trenului Albastru(recenzia aici) şi Cu Cărţile pe masă(pe care o citesc acum).
  • Întâmplător mi-am luat Cu fiecare zi şi Misterele Dragostei de Danielle Steel.Am auzit despre ele dar nu aveam intenţia să le cumpăr dar cum nu găsisem ce căutam eu cu adevărat, mi-au sărit în ochii coperţile şi pe deasupra domnul de acolo mi-a zis că erau la nu ştiu ce ofertă (îmi tot spunea că ele sunt mult mai scumpe şi că este o super-mega-ultra-giga ofertă deşi ştiam prea bine că apăruseră deja cu o revistă si că nu aveau cum să fie aşa scumpe dar omul insista şi insista şi eram gata să fac aproape orice ca să scap) aşa că mi-am zis de ce nu ?!Dar sunt sigută că nu îmi va părea rău că le-am cumpărat.
  • Iaaaaar acuuum... doamneloor şi domnilor, stimaţi cititori, marea mea achiziţie de care sunt extrem de entuziasmată şi mândră esteeee...( drums, please--> bum,bum,bum...) Fiooooor de Maggie Stiefvater. Uhh..O vroiam atât de mult încât mai aveam puţin şi începeam să topăi prin librărie când doamna de acolo mi-a spus că o are (vă vine să crede-ţi că am încercat la 3 librări şi nu am gasit-o?).Acum cartea stă pe raftul meu, acolo unde îi este locul.Abia astept să mă apuc de ea.
Ei bine, cam asta e!

    5 păreri:

    Only Books spunea...

    Misterele dragostei chiar e geniala! <3 Mie mi-a placut foarte mult:).
    Lectura placuta!

    Dee.

    Unknown spunea...

    Acum sunt şi mai sigură că nu am să regret că le+am cumpărat.

    rosia_lady spunea...

    super cartile...si eu vreau sa imi iau fior

    Unknown spunea...

    Eu am aşteptat mult până să o cumpăr şi când în sfarşit am primit banii necesari... surpriză, nu am găsit-o la 3 librări.

    Adry ♥ spunea...

    Super tari cărţile ! :*

    Nu vei regreta că ai cumpărat cărţile de Danielle Steel: scrie pur şi simplu genial. Da, sunt cărţi de dragoste ,dar nu au un sfârşit oribil !! 'Cu fiecare zi' e plină de scene funny şi incredibil de romantice (scena cu siropul de arţar e epică :)) !!). Iar 'Misterele dragostei' este o poveste tulburătoare, dar superbă !!
    Cât despre 'Fior' l-am citit în varianta electronică pentru că nu apăruse la noi şi acuma că a apărut am zis că o să mai dureze secole până să apară vol. 2 'Linger' şi cum eu sunt- de ceva vreme :))- la vol. 3 am preferat să nu-l mai cumpăr :D
    La Agatha Christie nu mă bag pentru că un mă pricep.
    Iar 'Clubul V' sună genial şi chiar vroiam să mi-l cumpăr :))

    Eh, spor la lecturăăă :*:*

    Trimiteți un comentariu