Need Help !!

12 aprilie 2012
   Ei bine, pot spune ca am nevoie de ajutorul vostru! Vreau ca blog-ul meu sa fie mai bun.Stiu ca nu este cine stie ce pentru ca sunt incepatoare dar tocmai de aceea vreau sa le cer "veteranilor" sfaturi.Orice credeti ca mi-ar face blogul mai atractiv.Ideei de rubrici pentru ca dupa cum se vede, nu am rubrici.Ideei pentru aspect, design etc. Ce sa fac pentru a-mi face recenziile mai atractive si eventual ce pasii sa urmez pentru a obtine o sponsorizare.Nu vreau sa credeti ca vreau neaparat o sponsorizare dar imi doresc sa organizez si eu concursuri atractive cu premii pe masura. Asa ca orice sfat, orice idee, orice critica si orice parere ar fi minunata.:)

3 păreri:

rehina spunea...

sfatul meu e ca atunci cand te straduiesti si iubesti ceea ce faci, rasplata va veni de la sine, fi originala si fa lucrurile in stilul tau, asta conteaza cel mai mult, stai linitita esti inca un boboc, deocamdata nu te obosi cu gandul ca nu esti pe placul oamenilor sau a sponsorilor, fa lucrul asta din placere si pe urma or sa vina si mult ravnitele sponsorizari. te saluta si te sustine o colega de blogosfera.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Nu sunt "veteran", dar o să încerc să te ajut :)
Eventual ai putea schimba fontul şi mărimea scrisului în ceva mai simplu şi citeţ. Şi design-ul ar arăta mai bine cu o schimbare, şi dacă ai nevoie aici de ajutor pot să-ţi dau nişte situri cu designuri foarte drăguţe :)
În legătură cu conţinutul, eu zic că e foarte bun. Ai putea să-ţi laşi propria amprentă pe postări, cum ar fi o semnătură sau un mod unic de a scrie recenziile. Cât de despre rubrici.. hei, am multe pe blogul meu, şi mi-ar plăcea să colaborăm, şi să postăm pe ambele bloguri. Ce zici? :)
Şi mai rămânde doar să îţi faci puţină reclamă. Intri pe alte bloguri, dai comentarii, şi majoritatea îţi vor întoarce şi ei vizita :)
Sper că te-am ajutat :)
Pupici :*

Ana spunea...

Designul cred ca ar trebui sa fie ceva vesel si placut ochiului. Mie imi place imaginea cu florile, dar nu cred ca merge prea mult aici. Parerea mea! :D
Dupa, la rubrici depide numai de tine. Ce crezi ca ar avea lipici si ce nu. Poti sa postezi ce vrei, doar e al tau.
Dupa, subscriu la ce a zis Rose in legatura cu publicitatea. Merge, sa stii!
Cam asta e in esenta. Mult noroc si pupici:*

Trimiteți un comentariu