Ucigasul ABC de Agatha Christie

08 ianuarie 2012
  Agatha Christie este cu adevarat regina romanelor politiste.La inceput te face sa crezi ca sti cine este criminalul,iar in utlima clipa vezi ca de fapt criminalul este o persoana la care nici nu te-ai fi gandit. Imi doream de ceva vreme sa citesc cartea.Iar cand in sfarsit am reusit sa pun mana pe ea,nu am mai lasat-o pana nu am ajuns la sfarsit.
  In aceasta carte , cunoscutul Hercule Poirot, primeste o scrisoare anonima ,semnata doar cu ABC.Poirot se simte provocat si simte ca ceva nu este in regula cu aceasta scrisoare. Dupa o vreme, Alice Ascher este omorata in magazinul ei din Andover.Singurul indiciu ramas este un ghid ABC.La scurt timp dupa acesta crima,Poirot primeste o a doua scrisoare.El trebuie sa opreasca crimele cat mai repede. Insa dupa prima victima al carui nume incepe cu prima litera din alfabet , urmeaza alte 25. Insa fiecare crima nerezolvata, il face pe criminal mai increzator iar in cele din urma , incepe sa comita greseli care il dau de gol.
  Cartea te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit.Iar criminalul primns nu este intocmai cel vinovat.Dar mai multe nu va zic.Va las pe voi sa aflati asta cititnd cartea. 



Nota cartii : 5/5                                      Eve

3 păreri:

Rose ღ spunea...

Demult imi doream sa citesc ceva de A.C., dar nu eram prea sigura. Tu m-ai convins :)

~Evee`~ spunea...

Ma bucur ca te-am convis si sper sa conving cat mai multi ca operele lui Agatha Christie merita cu desavarsire citite. :)

Zile și file spunea...

Așa se jocacă și cu mintea mea. Cred că știu cine e criminalul și la sfârșit se răstoarnă tot ce credeam eu.. :D

Trimiteți un comentariu