Jocurile Foamei de Suzanne Collins

10 ianuarie 2012
Chiar nu stiu cum sa incep asa ca incerc cu ceva gen : A fost uimitoare.Desi mi-a trebuit ceva timp sa citesc primele 50 de pagini dupa pur si simplu nu am lasat cartea jos din mana.Am citit-o intr-o seara*desi trebuie sa recunosc ca am terminat-o pe la 2 jumatate p.m*. La un moment dat nu mai stiam nimic din jurul meu decat aventurile din carte.Mama ma tot striga iar eu nici macar nu o auzeam.Cand am terminat-o,mama era fericita dar cum imprumutasem de la bibloteca si volumul 2, nu a scapat :)).Aventurile din Jocurile Foamei cu siguranta nu se uita.Dupa ce am terminat-o pur si simplu ma gandeam numai la ea.As fi vorbit despre ea ore intregi dar cum nu aveam cui sa ii povestesc m-am gandit ca o recenzie aici e perfecta.
 Jocurile Foamei se intampla intr-un viitor postapocaliptic*imi place cum suna cuvantul:))*,in natiunea Panem,impartita in 13 districte.Cand cel de-al 13 este distrus din cauza unei revolte.Din cele 12 ramase,se aleg doi copii*un baiat si o fata* care s-a participe la Jocurile Foamei.Acolo,ei trebuie sa se omoare intre ei pana numai unu va ramane in viata.In districul 12 sunt alesi Katniss Everdeen si Peeta.Lasandu-si in urma familile,cei doi se pregatesc sa moara. 
 Mi-a placut cum Suzanne Collins impleteste cu gratie o poveste terifianta cu o frumoasa poveste de dragostea care prinde radacini in terenul in care se defasoara Jocurile Foamei.E uimitor cat de mult m-a captivat cartea si tocmai de aceea intra in top 5 carti.
Nota cartii : 5/5                                       Eve

6 păreri:

Papy spunea...

Ma bucur sa aud ca ti-a placut cartea si sper sa iti placa la fel de mult si urmatoarele:)Eu una am recitit seria de vreo 3 ori pana acum si nu pare sa se invecheasca povestea:))Abia astept filmul.

~Evee`~ spunea...

Nu are cum sa nu iti placa o asemenea carte.Am citit Sfidarea si acum sper sa pun gheruta cat mai curand si pe Revolta.Si eu astept cu nerabdare filmul.Apare in Martie,nu? :)

Rose ღ spunea...

Hm, da, cred ca in martie. Descrierea e geniala. Inca un MUST READ...

Nina spunea...

Cartea a fost superba si e destul de comparata cu Divergent, desi tin sa mentionez ca nu prea seamana. Jocurile foamei este o trilogie superba, insa sfarsitul nu mi se pare demn de o asemenea capodopera. Numai laude din partea mea. Imi place blogul, foarte frumos

Niahara spunea...

Imi place mult blogul tau si recenzia. Jocurile Foamei mi s-a parut o trilogie superba si de-abia astept sa vad si filmul. Dupa cele doua trailere sunt foarte curioasa cum este.

Ale Criss spunea...

Frumoasa recenzie! Nemira are, intr-adevar, carti fantastice.

Trimiteți un comentariu