Must Read x1

17 iulie 2012
  Uite că am făcut şi o nouă rubrică. După cum probabil va-ţi dat seama, în această rubrică o să vă spun ce îmi doresc mult să citesc. Ideea e că lista mea must read este atât de mare, încât ar încapea numai pe un papirus din acela mare ca în desene animate. Desigur, mereu se găseşte ceva în vârful listei. De data asta nu am numai o singură carte, ci 3.
   Când văd poza lor, în mintea mea e ceva gen : " VREAU, VREAU, VREAU ! "

  • Sacrificiul ( volumul 2 din Eve) de Anna Carey.
După ce am citit primul volum, am aşteptat cu nerăbdare să apară cel de-al doilea volum.Acum este una dintre cărţile pe care vreau neapărat să le citesc.


IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ
Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.
NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!
  •  Şovăire (volumul 2 din Fior) de Maggie Stiefvater
  După Fior, ar fi aproape imposibil să nu vreau să citesc Şovăire. Ufff, îl vreau în biblioteca mea, fix lângă Fior. 
În Fior, Grace şi Sam s-au găsit.Acum, în Şovăire, trebuie să lupte ca să rămână împreună. Pentru Grace, asta înseamnă să îşi înfrunte părinţii şi să păstreze un secret deosebit de periculos despre ea însăşi.Pentru Sam înseamnă să se împace cu trecutul său de vârcolac şi să afle cum poate supravieţuii pe viitor. Dar mai apare şi un lup nou, pe nume Cole, al cărui trecut ar putea distruge întreaga haită. Iar Isabel, care şi-a pierdut fratele, este oarecum ataşată de Cole. Şovăire ne vorbeşte despre ambele laturi ale iubirii, cea întunecată şi cea luminoasă şi despre puterea oamenilor de a depăşi obstacole prin forţa dragostei.
   (Sam, Sam, Sam, Sam, Sam <3333)

  • Îngerul nopţii de Becca Fitzpatrick
 Am citit câteva recenzii ale cărţii şi pur şi simplu am spus că trebuie să o am. 
  Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.
   Dacă nu fac rost de ele cât mai repede, o să ajung să mă tăvălesc în faţa mamei, până o înebunesc şi mi-le ia.

6 păreri:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

TREBUIE neapărat să citeşti Îngerul Nopţii :X
Din păcate, la mine nu prea merge tehnica (,) cu mama, dar succes :)

Patricia spunea...

"Ingerul Noptii" este superb, insa "Crescendo", volumul 2, m-a dezamagit. Oricum ar fi, merita sa citesti seria. Cat despre "Sacrificiul" si "Sovaire", doar ce mi le-am luat si abia astept sa vad daca imi vor placea la fel de mult ca volumele anterioare.
P.S. Mult succes cu convinsul mamei :))

Andreeea spunea...

Si eu imi doresc Eve 2 de cand a aparut dar slabe sanse sa il pot comanda acum. Am cumparat prea multe carti, iar acum imi incerc norocul la concursuri. Daca nu, pana la urma trebuie sa mi-l ia. Eu mi-am luat de curand Fior si Sovaire si deabia astept sa le citesc

dark_eyes spunea...

Eve 2 nu a fost la fel de buna ca primul volum, dar a fost o carte foarte frumoasa, sensibila. Despre Sovaire pot sa iti spun ca te va dezamagi, deoarec volumul doi este mult mai banal decat primul. Ingerul noptii iti va placea la nebunie. Pach este genial :)
Succes cu cartile! Sa ai cat mai multa putere de convingere :)

Sandy spunea...

Trebuie sa citesc si eu Eve vol2, poate am noroc sa-l castig la vreun concurs daca nu, il cumpar :D Spor la citit!

Adry ♥ spunea...

Despre Eve nu ştiu ce să-ţi zic pentru că nu am citit deloc seria.
Îngerul nopţii este genială. Vol. 1 o să-l adori, iar la vol.2 o să înnebuneşti pentru că al 3lea încă nu a apărut la noi şi suspansu' te omoară total :))
Seria Lupii din Mercy Falls mi-a plăcut mult de tot, de foarte multă vreme nu am mai citit din vol 3 :)) le am sub format e-book şi m-a uitat Dumnezeu pe la vol3 :)) shame on me x_x

Baftă cu convinsu' mamei tale :*:*

Trimiteți un comentariu