Back in business !

08 iulie 2012
  Aloha! Şi am revenit...! Uff, ce bine e acasă. Îmi era aşa dor tastatură încât probabil acest post se va încadra la pălăvrăgeală şi v-a avea la fel de mulţi kilometri ca şi drumul de la Bucureşti la Costineşti. Am spus că îmi era dor de tastatură dar ce să mai zic de voi ?! Stăteam frumos la soare şi mă gândeam :
  Dacă după săptămâna asta în care am lipsit nu o să mai îmi urmărească nimeni bloguşorul ? Dacă o să ajung să scriu postări pe care ştiu că nimeni nu le citeşte dar eu o să le scriu pur şi simplu ? 
 Hmm.. Sper că toate acele gânduri erau din cauza soarelui şi că micii şi drăguţii mei vizitatori sunt tot aici. De când nu am mai intrat pe blogsfera s-au întâmplat multe din câte văd. O să recuperez eu. Dar sunt atâtea postări de pe atâtea bloguri drăguţe pe care îmi pare rău că nu le-am citit la vremea lor.
 Săptămâna mea a fost destul de frumosă, cu mici excepţii. Am prins o vreme absolut minunată de care m-am bucurat mai mult în apă decât pe uscat
 Îmi daţi voie să mă laud un piculeţ ? De departe cel mai tare lucru care l-am făcut a fost poze cu Antonia, Mandinga şi Narcotic Sound, toate astea pe scena amenajată de la studioul Kiss FM de pe plaja din Costineşti. Mda. Nu cine ştie ce dar ca să vedeţi ce înseamnă ghinionul, fix în ziua în care am plecat, auzim cu toţi pe Kiss FM urmatoarele cuvinte :
Chiar acum, pe scena amenajată Kiss FM din Costineşti se pregăteşte să cânteeee : Connect-er.
  La care tot autocarul : Seriooooos ?!  Mai, mai că vroiam să ne întoarcem numai ca să facem o poză cu el. Dar în fine. This is the life.

Oricum, ca să mă mai laud un pic. Se poate altfel ? Guess what. Am apărut pentru câteva secunde bune la TV. Asta în caz că marţi seara s-a uitat cineva pe Prima TV la ora 6. Dacă da, eu eram tipa înaltă cu păr lung şi ochelari. :))
  Acum să trecem la ceva stric profesional. Sau mărog, pe undeva pe acolo. Începem cu 3 premii ( oo, daa baby, se pare că am strâns câteva) toate de la scumpa de Adry. Merciiiiiiii mult de tot !! Eşti aşa o dulceaţă <3333. Şi nu spun asta din cauza premiilor ci din cauza faptului că atunci când am ajuns pe scaunul de la biroul, am accesat imediat blog-ul tău să îţi citesc postările. Sunt dependentă de blog-ul tău  alături de alte câteva blog-uri




Cât de drăguţe pot fiiii <333. Toate cele de mai sus merg mai departe la : Alexandra, Wild Rose şi Riot!... ei bine, văd că majoritatea le au. :) Cam toate blog-urile din blogroll merită premiile.
   Astăzi o să fiu destul de activă, ca să pot recupera. O să aveţi parte şi de o recenzie, că de mult nu am mai făcut una, şi o să avem şi un post cu noutăţi şi unul cu cărţiile pe car vreau neapărat să le citesc.Sper să am timp să fac şi un post mai "relaxant".
  În ultima vreme, spre ruşinea mea, am lăsat-o mai moale cu cititul. Am fost la mare şi într-o săpămână am citit doar o carte şi jumătate. Ca să nu mai zic că am în bibliotecă atâtea cărţi necitite.Imaginati-vă că eu, fan al lui Poirot, am în bibliotecă 4 romane poliţiste necitite. TOATE CU POIROT. Uff. Clar e ceva cu mine. Dar sper să îmi revin cât mai repede şi să devorez cărţile exact cum făceam înainte.
   Imediat mă apuc de celelalte postări. Mi-a fost foarte dooor de voiii.

3 păreri:

Zile și file spunea...

Welcome back! Se pare că ai început vara cu dreptul! :))
Îmi era dor de postările taaale!!! :o3 :x

Adry ♥ spunea...

Aww mersiii :*:*:*:* mă faci să roșesc <3 cât despre premii nu ai pentru ce, scumpo :*:* le meriți :*:* <3

Mi-era și mie dor de tine și postările tale <3

Nina spunea...

Ok, first: Welcome back, dear >:D<
Mersi din suflet, esti o scumpa >:D<

Trimiteți un comentariu