4.Părerea ta despre religie

30 iulie 2012
  Hei, guys! Ce mai faceţi ? Cum este vacanţa voastră până acum ?Sunt aici cu a 4-a temă şi anume părerea mea despre religie. Sincer nu ştiu ce să vă spun mai exact.Aş fi ipocrită să spun că sunt religioasă. Nu sunt deloc genul care frecventează prea des biserica sau ascultă Trinitas. Se spune că trebuie să spun o rugăciune în fiecare seară, dar cine oare îşi mai aduce aminte de ea când citeşti ? No one. Am uneori impresia că nu-i multă lumea care spune în fiecare seara o rugăciune. Dar cine sunt eu să îmi dau cu părerea.
  Eu sincer mă duc la biserică doar de Paşte. Hehe. Ce să ii faci.
Dar ca să nu sune rău postarea să ştiţi că mă închin când trec pe lângă o biserică.Dar frate, să fim sinceri, vouă nu vi s-a întâmplat vreodată să mergeţi cu tramvaiul şi să treceţi pe lângă o biserică şi să uitaţi să vă închinaţi iar apoi să observaţi vreo baba daia enervantă cum se holbează insistent la tine de parcă ai fii făcut crimă de om ?! Pe cuvânt de pisicuţă că îmi vine să le ţip în faţă: Am uitat să mă închin, nu am omorât pe nimeni. Ce ar fii să te duci acasă şi să tricotezi ?
 Uf, dacă aş fi fost mai atentă la orele de religie şi nu aş mai fi citit pe sub bancă în timp ce profa pălăvrăgea poate aş ştii acum câteceva despre sfinţi sau chestii de genu', da' noooo.
Îmi aduc aminte că după ce bunicul meu a murit, eu fiind foarte mică începeam să plâng atunci când auzeam clopotul bătând sau când vreo babă mă punea să spun Bodaproste. Eu preferam să spun săr'mâna şi gata.
 Deci concluzia... Eu şi religia nu putem fi într-o propoziţie afirmativă.

2 păreri:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Same feeling. :D

Patricia spunea...

Faza cu tricotatul a fost genială :))

Trimiteți un comentariu