2. Unde te vezi peste 10 ani

22 iulie 2012
Hei.Revenind cu a doua tema din cadrul provocării 30 days challange.Unde te vezi peste 10 ani.
   Uff.. Peste 10 ani, voi avea frumoasa vârsta de 24 de ani. Parcă nu îmi vine sa cred. Ştiu, mai e ceva timp până atunci dar timpul trece repede. Nici nu ştii când o să ajungi o mamă cu 2 copii, obosită, cu nervii la pământ, încercând să se calmeze vizionând telenovele cu William Levy.
 Eu am planuri măreţe pentru viitor sau mai bine spus : Visez mult cu ochii deschişi. Dar să fim serioşi, cine nu are aşteptări aproape imposibile de la viitor.Eu una îmi doresc să urmez o facultate în Marea Britanie sau America, şi deşi nu e imposibil e foarte greu de realizat. Apoi pe lângă îmi doresc să am apartamentul meu într-un oraş precum Anglia, New York, L.A, San Francisco, Dublin etc.Vedeţi despre ce vă spuneam ? Chiar visez.
   De asemenea, voi fii o scriitoare destul de celebră,
care va locui în apartament cu o pisicuţă pufoasă şi drăguţă ca aceasta...
Acum vorbind sincer, cu siguranţă peste 10 ani mă voi afla la facultate, probabil la Litere şi voi avea propriu meu apartament, decorat în stilul meu propriu, cu pereţi pictaţi de mine ( dacă îmi rămâne talentul până atunci ), cu ditamai biblioteca, un pervaz din acela drăguţ ( v-am înebunit cu el nu ? Dar chiar vreau unul ) şi desigur, faza cu pisica era cât se poate de reală. Sau poate îmi voi găsi o slujbă drăguţă, un iubit atent şi grijuliu, o groază de prieteni, o prietenă cea mai bună căruia să ma destăinui şi poate chiar mai mulţi bănuţi pentru ai da pe cărţi. N-am idee cât din ceea ce am spus se va adeveri, but who cares ? 

Orice ar fi peste 10 ani sunt sigură că voi fi tot eu.

3 păreri:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

"Orice ar fi peste 10 ani sunt sigură că voi fi tot eu." Frumos :)

Krisz spunea...

Te provocăm! :) http://walking-on-letters.blogspot.ro/2012/07/book-lovers-challenge.html

Patricia spunea...

Şi eu vreau la New York şi Londra :x.

Trimiteți un comentariu