Nou in biblioteca x4 şi .. La mulţi ani Dee.

14 mai 2012
  Hehe,v-am spus eu că revin în forţă, nu? Ei bine, se pare că da! De când nu am mai postat am strâns nişte cărţii dintre care am citit câteva. Pentru că nu am postat la timp, am rămas restantă cu 3 recenzii pe care vreau neapărat să le scriu, plus o nouă rubrică pe care aveam de gând să o înfinţez înainte de "concediul" meu. Defapt dacă stau bine să mă gândesc am mai mult de o rubrică în minte.Sper doar că o să îmi găsesc un pic de timp săptămâna asta să postez pentru că miercuri dau teza la română iar joi am o activitate legată de voluntariat.Dar vă promit că până duminică găsiţi şi noua rubrică.
  Hmm.. m-am cam lungit cu vorba (tipic mie.. vă dau un sfat pentru viitor: nu mă obligaţi sa încep să vorbesc că după o să mă imploraţi să mă opresc). Acum:

  • Cu Bravo, Iubitul virtual de Kate Brian. 
  • Pentru totdeauna de Cathy Kelley 
  • Nu-s genul ăsta de fată de Catherine Alliott 
  • Vai, ce-am uitat ! de Caprice Crane
  • Rochia neagră de latex de Lauren Henderson 
  Cam atât.
 P.S : Mâine o să adaug şi poză pentru postul ăsta, doar că acum nu mai am baterie la aparat iar cu telefonul nu am nici o intenţie să fac .
 P.P.S: În caz că nu o să postez mâine sau miercuri e clar că ori învâţ ori mă pregătesc de activitate.

      Noapte bună ! Pupicei .

Later edit : Nu pot să cred că am uitat! M-am ţinut tot postul să scriu asta dar am uitat. Bine că nu e trecut de 12 noaptea. Deci .. : La mulţi ani Dee! Am aflat şi eu că este ziua ta şi am ţinut morţiş să îţi urez numai bine . Să fii fericită, sănătoasă, să ai parte de tot ce îţi doreşti, să ne încânţi cu posturile tale minunate încă o grămadă de timp de acum înainte. Ador blogul tău si a lui Criss. Este unul dintre puţinele pe care le am la Favorite.

3 păreri:

Adry ♥ spunea...

Heeey şi eu dau teză la română miercurii @-) niiiceee :)) Baftă multă :*:*:*
Abia aştept recenziile :*

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Lectura placuta si la multi ani Deei! :*

Gabriela Pana spunea...

Bafta la teza!

Trimiteți un comentariu