Bine v-am regăsit !

30 iunie 2013
 

Nu ştiu cum să încep . Chiar nu ştiu . Tare mult mi-ar plăcea să vă spun că am fost atacată de o mână de extratereştri rebeli şi târâtă într-un univers unic total paralel, unde nu am avut acces la internet şi că am fost obligată să execut cele mai incredibile sarcini şi că într-un final am scăpat printr-o porţită lăsată de izbelişte . Şi poate chiar să mă credeţi . Dar .. deşi nu e purul adevăr, nu este nici o minciună în totalitate. Mâna de extratereştri era defapt o mână de profesori, care numai rebeli nu erau. Universul paralel era defapt o şcoală. Faza cu accesul la internet este parţial adevărată. Iar sarcinile incredibile nu e greu de dedus că erau temele, testele şi înfioratoarele examene.
  Ok . Sincer am mai bântuit pe aici într-un mod total haotic . Vroiam într-un fel să vă las un semn, să vă spun că încă sunt aici şi că mă gândesc la blog . Dar ştiam că dacă o să încep să scriu iar apoi am să las iar blogul în paragină, o să fie şi mai rău . Aşa că am decis că până la sfarşitul şcolii nimeni nu o să simtă lipsa mea. Iar apoi mă pot ocupa pe îndelete de blog. O să am mult de lucru, dar sunt aici cu forţe noi şi gata de muncă. 
 În momentul de faţă nu ştiu dacă mai am pentru cine să scriu, dacă cineva îmi urmăreşte blogul sau toată lumea a uitat complet de el. Mi-a fost atât de dor să scriu pe blog, încât cel mai probabil, chiar dacă nu o să am pentru cine să scriu, tot am să o fac. Mi-a fost dor să citesc, pentru că am avut interdicţie în perioadă asta de citit . Aiurea, nu ? 
 Ştiu că s-au întâmplat o mulţime de lucruri de când nu am mai intrat şi că probabil sunt în urmă răăău de tot, dar sper că, cu ajutorul vostru, am să reuşesc să mă pun pe picioare.
Dacă mai este cineva, care a văzut postarea, lasa-ti un semn !