Goodbye my lover !

28 iunie 2012
   Ufff, nu vă îngrijoraţi, titlul nu are cine-ştie ce semnificaţie. Plec pentru o săptămână la maree.... "departare de casă Si-o sa m-arunc in cap direct intr-o terasa".Neah, mă scuzaţi, m-a luat deja valul. Plec o săptămână la Costineşti cu câţiva prieteni. Să nu credeţi că mă laud. Nuuu. deloooc! Doar vă explic de ce nu o să mă mai vedeţi pe blogsfera până joi seară. Eu vă doresc o săptămână minunată, plină de aventrui şi distracţii. Sper sa ne auzim cu bine. O să îmi fie dooooor de voi >:D<. 

Oficial vacanţăă !!

23 iunie 2012
   Oh daa, baby!. Şcoala s-a terminat şi să sperăm că nu o să mai auzim de ea până la sfârşitul lui august, dacă nu chiar până în septembrie. Afară este cod portocaliu de caniculă, şcoala s-a terminat, este începutul vacanţei şi oficial începutul distracţilor. Ce poate fi mai frumos decât începutul adevărat al verii când pare că ai toată lumea la picioare ?! Ştiu sigur că am spus că imediat cum o sa vină vacanţa, o să stau toata ziua afară dar serios acum.
  Întrebare: Cine e nebun să iasă la 2 afară pe o căldură aproape ucigătoare ?
  Răspuns: Euu! Mda. Ce să şi faci ?!Ieri chiar am stat toata ziua afară. Pe o frumoasă temperatură de 39 grade celsius, la o frumoasă ora 2, eu împreună cu alte 3 fete aveam grijă de un căţel ( a se citi : o corcitură reuşită între un lup şi un maidanez), încercând să găsim un loc cu umbră.
  Ce îmi place cel mai mult când vine vacanţa este că pot sta afară până seara fară să mă gândesc că trebuie să ma duc la culcare devreme şi să ma trezesc şi mai devreme. Pot sta afară până se întunecă, bântuind pe străzi sau stând în parcuri şi dându-mă în leagăn. Frumos, nu ?
   Mda, lăsând nemenţionată partea cu ţânţarii care mă enervează la culme. Adică pe bune. Nu au altceva mai bun de făcut în plină vară ??!! Din cauza lor, ora 2 noaptea mă găseşte deobicei, cu ochii în patru, căutând ţânţari sau cu perna peste cap încercând din răsputeri să ignor bzzzz-itul lor enervant. Că îmi vine să mă dau cu capul de pereţi când îi aud.
  Momentan am starea aia generală de extaz, când pur şi simplu, am impresia că vara aceasta o să fie una dintre cele mai bune verii dintre toate.  Nu ştiu dacă starea e de durata dar who cares ? Dacă e de moment macar să ma bucur de ea.
  Uff. Câta postarea! Ideea discursului de mai sus este că în sfârşit ne putem bucura de vară şi că îmi doresc să fac vara aceasta să fie una dintre cele mai frumoase.
   Concluzie ?! VARA ASTA O SĂ FIE CEA MAI TARE EVER!
 Voi ce planuri aveţi pentru această vacanţă ? Credeţi că va fi una dintre veriile memorabile ? De ce ?
 Ei bine. cam atât pentru moment. O să revin mai încolo cu o alta postare. Dacă vreţi să iesiţi afară pe căldura asta, atunci... BAFTĂ..nu, nu Charlie. Baftă copilaşi!
   P.S: După cum se poate observa, am început să folosesc maimuţelele acelea super simpatice. Le-am mai văzut pe unele blog-uri şi nu vreau să credeţi că fur ideile altora. Doar că maimuţelele le foloseam încă de pe vremea când frecventam Desenatori şi doar mi-am adus aminte de ele.Dacă deranjează pe cineva care le foloseşte de asemenea, mă scuzaţi.
 Ca pentru final vă las o melodie, pe care este absolut imposibil să nu o fi auzit. Este peste-tot. Şi nu exagerez delooooc. Absolut peste tot.
Ne auzim mai târziu. Amintiţi-vă! 
 Este varăăăă şi totul trebuie tratat ca atare.

Surpizele de miercuri... joi !

21 iunie 2012

O nouă serie mult-aşteptată, un thriller romantic într-o lume distopică şi surprinzătoare – Legend, de Marie Lu
varianta USA
varianta UK
Coasta acoperită de ape a fostului oraş Los Angeles. Două naţiuni care se războiesc – Republica şi Coloniile.
Născută într-o familie de elită, într-unul dintre cele mai bogate districte ale Republicii, June e un copil-minune de cincisprezece ani. Ascultătoare, pasionată şi dedicată ţării ei, o aşteaptă o carieră de succes în rândurile armatei Republicii.
Născut în mahalalele unui sector al Republicii, Day este cel mai căutat infractor din ţară, deşi are doar cincisprezece ani. Însă motivele lui s-ar putea să nu fie atât de rele pe cât par.
Venind din lumi diferite, June şi Day nu au niciun motiv să se întâlnească – asta până când fratele lui June este omorât, iar Day devine principalul suspect. Angrenaţi într-un joc de-a şoarecele şi pisica, Day încearcă să asigure supravieţuirea familiei sale, iar June vrea să răzbune moartea fratelui ei. Însă, în mod cu totul neaşteptat, cei doi descoperă adevărul despre împrejurările întâlnirii lor, dar şi măsurile sinistre pe care ţara lor e dispusă să le ia pentru a-şi păstra secretele.
Cu acţiune non-stop, suspans şi romance, fascinantul roman al lui Marie Lu le va aduce cititorilor momente pline de emoţie, o lectură pasionantă şi trăiri de intensitate maximă!
ROMAN RECOMANDAT DE:
  • Kirkus Reviews
  • Publisher’s Weekly
  • Booklist
  • VOYA
Library media Connections
„Un thriller fascinant, plasat într-un Los Angeles distopic… O aventură aproape cinematografică, ai cărei eroi sunt fermecători şi convingători.” – Kirkus Reviews
Legend îşi merită cu prisosinţă toate laudele.” – The New York Times Book Review
„Debutul lui Lu este uluitor” – Publisher’s Weekly
„Romanul distopic al lui Lu este o „Legendă” în devenire.” – USA Today
MARIE LU s-a născut lângă Shanghai, dar s-a stabilit în statul american Texas şi şi-a făcut studiile la University of Southern California. A lucrat ca art director la o companie producătoare de jocuri video, iar Legend este primul ei roman, inspirat din filmul MizerabiliiProdigy, următoarea carte a seriei, va apărea la începutul anului 2013.
Drepturile de ecranizare ale romanului Legend au fost cumpărate de către CBS Films, producători fiind cei care au semnat şi seria Twilight.
                                                            Trailer-ul cărţii:

Eu una deabia aştept să aparăăă! [Dans nebun prin casă] Sincer, coperta din UK m-a dus cu gândul la Jocurile Foamei. 

Noutati la Leda

20 iunie 2012
  Hei, hei, hei ! Pentru început : Scuzeee! Nu, bloguşorul nu a devenit orfan, numai că mama sa a fost tare, tare ocupată. Să îi fie ruşine că şi-a neglijat copilul, numai că sărăcuţa mama a trecut prin perioada dinaintea  "sfârşitului anului". Însă, pe cuvânt de pisicuţă că mama îşi reintră în drepturile părinteşti.
  De când am lipsit s-au întâmplat multeee. Se pare că editura noastră preferată Leda, este mai activă ca oricând. Ori asta, ori de unde nu am mai postat eu de mult. Marog. O să vă spun şi ce noutăţi avem, dar vreau mai întâi să încep cu ceva mai special.
    De la scumpa si dulcea Adry am primit primul meu premiu!


Nu-i aşa că este drăguţ ?! Mercii mult de tot Adry >:d<. Eşti o scumpă şi pur şi simplu îţi adooor bloguşorul <3333.Premiul merge mai departe la Alexandra, Riot! books (scuze dar nu sunt sigură dacă numele tău este Bogdan, dar bănuiesc că da :D), Patty şi la Monica. Mulţumesc că îmi faceţi ziua mai frumoasă cu postările voastre. >:D<
 Next.
Vă avertizez că în cele ce urmează ve-ţi vedea o lungăăă listă cu noutăţi. 

O nouă serie devenită bestseller internaţional – FEVER de Karen Marie Moning – în curând la Editura LEDA
„Filozofia mea este destul de simplă – o zi în care nu încearcă nimeni să mă omoare este una bună. În ultima vreme, nu prea am avut parte de zile bune.”
Karen Marie Moning este autoarea a 12 romane aflate în topul bestsellerurilor New York Times, incluzînd cărţile din seriile Feverşi Highlander Romanele ei au fost traduse în peste 21 de limbi. Karen Marie Moning şi-a început cariera de scriitoare cu seria paranormal romance Highlander, a cărei acţiune se petrece în Scoţia. Pe parcurs, a devenit din ce în ce mai fascinată de mitologia celtică şi în special de legendele referitoare la Fae, aşa că în seria Fever a abordat genul urban fantasy. Astfel, a avut ocazia de a se concentra asupra Tuatha Dé Danann – o rasă străveche de fiinţe nemuritoare, care trăiesc în secret printre oameni de milenii.
Protagonista seriei Fever este MacKayla Lane, o fată aparent banală, de douăzeci şi ceva de ani, care trăieşte într-un orăşel din SUA. Când sora ei este ucisă cu brutalitate în timp ce se afla la studii în Irlanda, MacKayla porneşte spre Dublin, pentru a da de urmele criminalului. Dar, odată sosită în capitala Irlandei, îşi dă repede seama că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par, dar şi că ea este cu totul altfel decât îşi imaginase. Într-o lume plină de vampiri, secrete străvechi şi alte fiinţe supranaturale, ale căror intenţii nu sunt întotdeauna nobile, MacKayla trebuie nu doar să-şi dea seama cine îi este duşman şi cine, prieten, ci şi să-şi accepte propriul destin.
Ca urmare a popularităţii seriei, compania DreamWorks a cumpărat drepturile de ecranizare pentru toate cele cinci cărţi.
  1. Darkfever 
  2. Bloodfever
  3. Faefever 
  4. Dreamfever 
  5. Shadowfever

Editura Leda are deocamdată sub contract primul volum, urmând ca restul sa fie contractate daca
vânzările acestuia sunt conforme cu aşteptările (atât ale noastre, cat si – mai ales – ale proprietarilor; probabil s-a dus buhul ca în România nu sunt performante în vânzări bestseller-urile de la ei!? Poate vom reuşi să îi uimim, ce ziceţi?).

În curând, partea a patra din seria Micuţele mincinoase şi secretele lor – SECRETUL LUI SPENCER. Din 19 iunie, împreună cu revista Bravo.
Degeaba speră micuţele mincinoase că pot trece neobservate. Urmează Spencer…
Îşi dă întâlnire cu un tip despre care află… câteva lucruri stupefiante! Cum şi Melissa este înşelată în aşteptările ei, îi propune lui Spencer să se răzbune împreună pe el. Dar, desigur, aventura celor două surori nu poate să aibă un final cu adevărat fericit.
Iar aici intervine rolul meu: să aflu toată povestea şi s-o dau în vileag…
*
Un sincer la mulţi ani!
Acum, că am terminat cu vizitarea obiectivelor turistice, bucuria mea de sărbători e întreagă. Măi, măi, dar tare ocupate au mai fost micile noastre mincinoase! Hanna a fost exclusă din tabăra de instrucţie. Emily a mituit un poliţist. Aria s-a măritat – cu un ecoterorist, nici mai mult, nici mai puţin. Iar Spencer – ei bine, hai să zicem că ştie exact cum se face ca să-i pompezi unui tip sângele în… ăăă…
Sărmana Spence! Ceea ce-şi doreşte ea cel mai mult pe lume e o familie care să n-o urască. O soră care s-o ajute să-şi găsească un iubit şi să n-o mai înjunghie pe la spate. Părinţi care să-i asculte problemele şi să-i fie întotdeauna alături. Dar Spencer nu ştie că au cu toţii un motiv să o trateze ca pe-o străină. Familia ei fără cusur nu e nici pe departe aşa cum pare. Familia Hastings are nişte secrete terrrrribile. Şi cine altcineva să i le dezvăluie lui Spencer, dacă nu moi?
Dar, oricât de incitante au fost aceste scurte călătorii de sărbători, pentru mine distracţia de-abia începe. Planurile mele măreţe vor face ca indiscreta Mona să pară mai amatoare decât Aria, cu tot cu sutienele pe care şi le tricotează singură. Mulţumită mie, Hanna e pe cale să ajungă atât de jos în lanţul trofic, încât nu va fi niciodată în stare să se mai ridice la suprafaţă. Viaţa amoroasă a Ariei va şi mai răvăşită. Emily îi va frânge inima mamei sale în milioane de bucăţele. Spencer îşi va distruge familia, o dată pentru totdeauna. Şi, cât de curând, Ali nu va mai fi singura fată din Rosewood care a murit în condiţii tragice şi mult prea tânără. Vi se pare o cruzime? Ce să vă spun? Nemernicele astea mi-au distrus viaţa. Iar eu cred în zicala „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Sau, în cazul meu, „viaţa lor pentru viaţa mea”.
Aşadar, cine sunt eu? Veţi afla foarte curând. Însă până atunci, sunt umbra de la fereastră, şoapta purtată de vânt, senzaţia iritantă că stă cineva la pândă, că aşteaptă. Spencer şi prietenele ei pot hotărî să fie cuminţi în anul care urmează, dar eu voi fi alături de ele, să le ajut să rămână la fel de pline de păcate ca până acum.
Puneţi-vă centura de siguranţă, domnişoarelor! Dacă am şi eu un cuvânt de spus în toată treaba asta, atunci acesta va fi ultimul Ajun de An Nou din viaţa voastră.
A.
NU-I AŞA CĂ EŞTI GELOASĂ?, volumul 2 din seria ASHLEYS de MELISSA DE LA CRUZ –  din 25 iunie împreună cu revista Bravo Girl
Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină. Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferati.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul autoarei  http://melissa-delacruz.com/.

Şi ca să nu fac un post kilometric o să revin puţin mai încolo cu Surprizele de miercuri şi poate o leapşă. 

Leapşa.

10 iunie 2012

Am primit o leapşa drăguţă de la Anna. Thanks! :*

1. Ce vârstă ți-ai da dacă nu ai ști câți ani ai?
Hmmm. Pai depinde. În momentele mele de nebunie probabil 9 ani( pe bune, nu vreţi să vedeţi vreunul dintre acele momente când pur şi simplu râd chiar daca îmi araţi vreun deget). Iar în momentele mele de înţelepciune totală mai mult de 18.

2. Ce e mai rău: să eșuezi sau să nu încerci?
Mie în general mi-e frică să eşuez. Mi se pare că dacă eşuez o să dezamăgesc pe toata lumea. Dar să nu încerci deloc este mai rău. Pentru că sunt şanse să iţi iasă ceea ce ti-ai propus.


3. Dacă viața e atât de scurtă, de ce facem atât de multe lucruri care nu ne plac?
Pentru că suntem nevoiţi.Nu putem pur şi simplu să facem ce vrem noi, când vrem noi şi cum vrem noi. Trebuie câteodată să facem ceva ce nu ne place pentru că aşa trebuie. Am citat-o pe profesoara mea de engleză.

4. Când ți se pare că s-a vorbit și s-a făcut totul, ți se pare că ai vorbit mai mult decât ai făcut?
Eu deobicei vorbesc foarte mult. Extrem de mult. Ideea e că de multe ori fac ceea ce spun dar alteori nu.

5. Dacă moneda națională ar fi fericirea, cât de bogat ai fi?
Depinde de anumite momente. Cum e şi moneda actuală. Uneori scade, alteori creşte. La fel şi fericirea.

6. Care este lucrul pe care ai vrea să-l vezi schimbat la oameni?
Pai, nu generealizez dar nu ar strica mai multă bun simţ şi politeţe.

7. Faci ceea ce ai  visat să faci sau faci ceea ce faci pentru că împrejurările te-au adus aici?
Deocamdată nu pot spune că fac ceea ce am visat. Când oi ajunge la facultate o să îmi dau seama cu adevărat.

8. Dacă media de viața ar fi de 40 de ani, ți-ai trăi viața diferit?
Probabil.

9. Ești mai preocupat să faci lucrurile cum trebuie sau care trebuie?
Pai şi una şi alta.Adică fac lucrurile care trebuie cum trebuie. :)

10. Dacă ar fi să oferi un sigur sfat despre viață unui copil, care-ar fi acela?
Nici unul. De ce să îi umplu mintea cu sfaturi ce nu au rost ? Sincer. El ştie ce face şi ştie să trăiască viaţa mai mult decât mine.

11. Ce ai prefera să fii: un geniu stresat sau un prost fericit?
Un geniu fericit :)). Nu merge mai bine combinaţia ?

12. Ce ai alege între amintirile pe care le ai până acum sau a fi incapabil de a mai avea amintiri de acum înainte?
Pai nu prea înteleg. Dar să spunem că prima variantă.Adică oricât de urâte ar fi unele amintiri nu aş vrea să le prierd. Bune, rele, fac toate parte din viaţa mea.

13. Îți mai aduci aminte de momentul ăla de acum cinci ani când erai extrem de furios și nefericit? Mai are vreo importanță acum?
Nu cred că eram extrem de furioasă şi nefericită la vârsta de 9 ani. Poate doar pentru că mama nu îmi facea prjitura mea preferată în fiecare zi.

14. Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta? Ce o face atât de specială?
Am prea multe amintiri de genul acesta. În general copilăria mea a fost una fericită.

15. Dacă ai câștiga 1.000.000 $ ai renunța la ce faci acum?
Nu şiu. Dar oricum nu aş câştiga niciodată. Viseee.
16. Când a fost ultima oară când te aruncai cu capul înainte în ceva în care credeai din tot sufletul, deși toți te sfătuiau să nu încerci?
De curând. Oricât aş ştii că nu e bine, tot încerc să văd poate îmi iese ceva.

17.  Când a fost ultima dată când ți-ai auzit sunetul propriei respirații?
Aseara. Când am avut un parte de un moment din miile mele de momente în care meditez asupra vieţii, a universului şi al iubirii. :))

18. Care este lucrul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna să-l faci și nu l-ai făcut? Ce te oprește?
Să ajung în America sau în Marea Britanie. Bani şi vârsta.

19. Care este lucrul pe care-l faci cel mai bine, decât ceilalți pe care îi cunoști?
Să râd.Înafară de prietenele mele nu cred că mai poate râde cinva în aşa hal.

Leapşa merge la Rose şi Patty. Şi la oricine o vrea şi nu o are. Doar să îmi lasaţi şi mie un link ceva.

Nou in biblioteca x5

08 iunie 2012
Deşi am în bibliotecă cărţi necitite, nu am rezistat şi am mai adăugat câte ceva.

                       

Pe blog-ul Heart of darkness am câştigat Cele treisprezece motive de Jay Asher. Este primul concurs pe care îl câştig. Sper să nu fie şi ultimul.Am terminat de citit cartea şi în curând o să îi fac o recenzie.
Cu Bravo mi-am luat Secretul lui Emily iar cu Bravo Girl, Fantomele ne ştiu toate secretele de Megan Crewe.
Cea mai bună prietenă a mea mi-a dat cadou Două vieţi de Danielle Steel.

Din colecţia Chic, care m-a atras mai mereu, mi-am luat în sfârţit Diavolul se îmbracă de la Prada de Lauren Weisberger şi Amy pleacă în luna de miere de Julia Llewellyn (ce nume încurcat).
De la bibliotecă am împrumutat Alergând pe tocuri de Anne Maxted.
Şi se putea să nu îmi iau eu câte ceva de la Agatha Christie ?! Vroiam de foarte mult timp să citesc aceste cărţi iar acum sunt fericită că le-am luat. Dacă reuşesc să îmi iau şi Cadavrul din bibliotecă sunt tare. Deci, Zece negrii mititei ( pe care, da, încă nu am citit-o deşi este cea mai cunoscută carte de la Agatha Chrstie), Moarte pe nil, Întâlnire pe Nil, Crăciunul lui Poirot.


Deci am ce să citesc. Ca să nu mai spun, că în biblioteca mea, stau aproape neatinse : Iubitul virtual de Kate Brian, cele 3 volume din Cercul Secret de L.J.Smith, Misterele dragostei de Danielle Steel şi cele 3 volume din Stăpânul Inelelor. 
Voi ce aţi mai cumpărat/ primit/ împrumutat ?

Leapşaa!

07 iunie 2012

Am furat o leapşă pe care am vazut-o la mulţi.Îmi plac mult întrebările.

1. Unde erai acum 3 ore?
Afară, probabil având o criză de râs alături de prietena mea(cam în asta constau ieşirile mele afară-crize de râs nebun) 

2. De cine ești îndrăgostită?
Sincer. Nu sunt îndrăgostită de nimeni.Îmi plac mai mulţi băieţi.Nu e acelaşi lucru, nu? Sau e ?

3. Care a fost ultima dată când ai ieșit în oraș?
Azi.

4. Ai fost la cineva în ultimele cinci zile?
Hmm...thinking. Nope.

5. Care a fost ultima băutură consumată?
Energizant Monster. He-he.Doar o gură (cicăăă).

6. Ce porți în acest moment?
Pai pantaloni scurţi de la o pijama şi un tricou. :)

7. Ultima mâncare consumată?
Şniţel cu piuree făcut de mamii <333
8. Ți-ai cumpărat ceva de îmbrăcat în ultima perioadă?
Mda. Vreo 2 fustiţe, o pereche de blugi şi câteva top-uri colorate.

9. Ce sport preferi?
Aruncatul cu privirea.:)) Handball

10. Care sunt animalele preferate?
Pisicileeee<3333.Cele mai drăguţe animale posibile.Miaaau!


11. Îți este dor de cineva?
Hmm..momentan nu. 

12. Ce planuri ai pentru diseară?
Luând în calcul ora postării.Nu multe. Să termin de postat, sa citesc poate ceva şi după mă bag la somnic. (Doar aşa ca să ştiţi ora mea normală de somn e în jur de 12-1 :D)

13. Ce zice ultimul mesaj primit?
"Răspundee odatăăă!"(Altă chestie despre mine : uneori uit telefonul pe silenţios şi mă trezesc cu 4-5 apeluri pierdute)

14. Unde este în acest moment cea mai bună prietena a ta?
La ea acasă, probabil sforăind de zor.

15. Ce gen de muzică asculți?
Cam orice gen. Înafară de populară şi maneleee x_x.

16. Ce făceai azi noapte la ora 12?
Îmi terminam prezentarea de carte de la franceză ( la care apropo am luat 10
- am scris despre Eve -  hehe să mă laud şi eu) şi mă uitam pe AXN la C.S.I. <333

17. Tocuri sau balerini?
Sincer. Balerini. Pentru că eu sunt destul de înaltă (cu o înalţime de 1.70) şi dacă aş purta des tocuri aş arata ca o girafăă. Dar din când în când mai port şi tocuri.

18. La ce facultate vrei să ajungi?
La Litere cel mai probabil.:) Dar visul meu forever este să fac facultatea în străinătate, cel mai probabil în State. Viseee 8
->.Dar poate o să se întâmple. 

19. Ți-ar plăcea să ai copii?
Daa! 2 fete sau una. Nu băieţi.

20. Te enervezi ușor?
Nu chiar. Depinde cine mă enervează.

21. Ai avut o experiență în care era să mori?
Da. Doar că eram prea mică să îmi dau seama aşa că mi s
-a povestit. Aveam vreo 4 ani şi eram cu verişoara mea în chestiile alea din parcul de distracţii care se învârt. Ştiu, ştiu, că eram prea mică să ma dau în chestii mari dar părinţii mei nu erau de aceiaşi părere. Şi în timp ce chestia se tot învârtea, tata a observat că la ...hmm..cum îi spune ?! Să zicem umbreluţei mele ii rupsese ceva şi eu mai aveam puţin şi cădeam. Iar tata impacientat a început să strige să oprească totul. Mda totul s-a terminat cu mine ajunsă cu picioarele pe pământ cerând vată de zahăr.De atunci pur şi simplu nu suport "chestiile mari" şi nici tata nu m-ar lasa iar. 


22. Bei cafea?
  Never.

23. Care este filmul tău preferat?
Nu am unul preferat. Probabil filmele făcute după cărţi.

24. În ce oraș ți-ar plăcea să locuiești?
New York, San Francisco, L.A, Anglia, Dublin... chestii de genu' <33.
  Majoritatea au acestă leapsă deci o poate lua oricine.




Şi ca pe final câteva poze cu pisicuţeee <333

Surprizele de miercuri !!

06 iunie 2012

ANNA DRESSED IN BLOOD de Kendare Blake, serie intrată recent în portofoliul LEDA

Aparent, tipica poveste a băiatului care se îndrăgosteşte de o fată, dar – de data aceasta – fata ucide oameni…

Un adolescent vânător de fantome e pe urmele stafiei criminale a unei fete care îşi bântuie fostul cămin încă din anii ’50.

„Extrem de originală, minunat de inventivă şi absolut pasionantă, Anna Dressed in Blood este unul dintre cele mai bune romane horror scrise vreodată.” – Kirkus Review

„Îmbinând cu măiestrie partea de roman horror cu cea de romance, Blake ne oferă o poveste cu fantome gotică, captivantă şi inteligentă.” – Publishers Weekly

„Anna Dressed in Blood este o poveste întunecată, cu un erou care-i ucide pe cei morţi, dar care este îndrăgostit el însuşi de moarte. Până la finalul cărţii, la fel veţi fi şi voi. Fascinantă şi romantică!” – Cassandra Clare, autoarea seriei Instrumente mortale, bestseller New York Times

„Vechea poveste a băiatului care întâlneşte o fată – asta dacă băiatul e un vânător de fantome cu tendinţe autodistructive, hotărât să-şi răzbune tatăl, iar fata este o fantomă ucigaşă, captivă într-o casă plină de cei pe care i-a omorât de-a lungul timpului. Cas şi Anna sunt noul meu cuplu preferat. Când am ajuns la ultima pagină, am luat-o din nou de la capăt.” – Holly Black, autoarea bestsellerului Red Glove

Cas Lowood a moştenit o meserie neobişnuită: îi ucide pe cei morţi.
Şi tatăl lui a făcut la fel până ce a fost măcelărit de o fantomă pe care încerca să o distrugă. Acum, înarmat cu pumnalul ritualic misterios şi mortal al tatălui său, Cas străbate ţara împreună cu mama lui, care este vrăjitoare, şi cu pisica lor, foarte pricepută la adulmecarea spiritelor. Împreună, merg pe urmele legendelor şi ale tradiţiilor locale, încercând să ţină pasul cu morţii ucigaşi, şi nu-şi bat capul cu tot soiul de amănunte enervante, cum ar fi viitorul şi prietenii.

Când sosesc însă într-un orăşel nou, în căutarea unei fantome pe care localnicii o numesc Anna Dressed in Blood, Cas nu se aşteaptă la ceva ieşit din comun: o va urmări, o va vâna şi o va ucide. Dar descoperă în schimb o fată captivă în propria-i furie şi în blesteme, o stafie care nu seamănă cu niciuna pe care a mai fost nevoit să o înfrunte vreodată. Încă mai este îmbrăcată cu rochia pe care o purta în ziua în care a fost ucisă cu brutalitate, în 1958: albă odinioară, acum este pătată cu roşu şi îmbibată de sânge. De la moartea ei, Anna a omorât pe oricine a îndrăznit să pătrund în casa victoriană părăsită care i-a fost cândva cămin.

Dar, dintr-un motiv necunoscut, decide să-i cruţe viaţa lui Cas…

Roman ales de către Kirkus Reviews ca una dintre Cele mai bune cărţi pentru tineri ale anului 2011
Roman selectat în Top 5 Romane pentru tineri pe anul 2011, conform postului Naţional Public Radio

Pălăvrăgeală and Smile :) --> It's summer !

01 iunie 2012
  M-am gândit să fac o nouă rubrică numită Pălăvrăgeală. În această rubrică, probabil vă daţi seama, o să pălăvrăgesc până vă plictisesc( dar sper să nu ) apoi pe final vă voi pune căteva întrebări şi vă aştept entuziasmată răspunsurile. Dacă nu vă place ideea de rubrică doar spuneţi-mi şi o voi elimina pentru că ştiu că poate nu e plăcut să citiţi romanele mele.
  Hehe.. acum vorbind strict despre a doua parte a titlului. După cum spune, vara e aici. Cel puţin calendaristic vorbind dar să sperăm că şi vremea o să ne demonsteze acest lucru cât mai curând posibil.Onestly, primul lucru la care m-am gândit când m-am trezit a fost că mai avem doar 3 săptămâni de şcoala, adică 22 de zile, adică aproximativ 528 de ore ( începand de azi dimineaţă), adică 31680 de minute cu aproximaţie, adică 1900800 de secunde.. hmm.. am calculat bine ?! Sper că da, pentru că am 9 la mate şi nu vreau să mă fac de râs :)). Deci atunci când se va termina şcoala, voi spune că a venit cu adevărat vara. Anyway, revenind. Deşi e de abia începutul verii eu deja am planuri măreţe. Ştiti cum spune mulţi la începutul verii ? Cum că vor ca vara respectivă se fie una de neuitat? Că vor să se distreze la maxim ? Că vor să petreacă până numai pot ? Şi în final unii ajung să uite total vara aceea, să se distreze până la epuizare pe mess şi pe Facebook şi să petreacă până numai pot zile întregi la calculator. Ei bine, eu nu sunt aşa. Eu dacă îmi propun să mă distrez o fac cu vârf şi îndesat. Ori cât de banală ar putea parea la început vara eu o fac memorabilă.
  Ce îmi doresc eu de la vară? Poate cam multe, cei drept dar aşa gândesc eu. Mi-am propus pe lângă distracţiile obligatorii să îmi măresc cât de mult pot lista de cărţi citite.Apoi am de gând să petrec cât mai mult timp cu prietenii şi cu familia. Mă gândesc de asemenea să ma ocup mai mult de bloguşorul asta mic care are nevoie de ceva mai special. Un alt lucru pe care vreau să îl fac este să termin cartea pe care am început să o scriu sau mai bine spus să duc la bun-sfârşit ideea de a scrie un fel de carte. Nu ştiu exact de ce atunci când mă gândesc la mare îmi sună in cap următoarele cuvinte : Sun, Freedom, Music, Fun and Friends. Deşi ar trebuii să adaug fustiţele scurte, rochiţele înflorate, balerini simpli, top-urile colorate şi accesoriile inedite. Deci vara mea v-a fii una specială dacă totul merge ca la carte şi aşa cum îmi doresc eu. Voi vă bucuraţi că a venit vara ? Ce vă doriţi de la această vară ? Aveţi vreo amintire inedită din copilările legată de vară ?

     Acum... să nu credeţi că am uitat cea de-a doua semnificaţie a zilei de 1 Iunie şi anume : Ziua copilului dar dacă nu vă supăraţi am să pălăvrăgesc mâine despre asta pentru ca nu vreau să fac un post kilometric.Mâine probabil v-oi face şi câteva recenzii dar pentru seara asta cam atât deocamdată.
Aştept răspunsurile voastre. :)